Gene Paesch

is geboren op Aruba. Na het afronden van de middelbare school deed hij zijn studie in Zuid-Amerika en is afgestudeerd in Caracas - Venezuela als Artdirector. Eenmaal terug op Aruba viel zijn creatieve inzet en manier van denken al snel op. Na een aantal maanden werken bij een webdesign bedrijf heeft hij zijn kansen gepakt door samen met een zakenpartner een studio op te richten. Dit werd een succesvol reclamebureau van 12 mensen. Ook deed Gene veel werk met video-opnames. Zo regisseerde en presenteerde hij zijn eigen Tv-programma en maakte Tv-reclames voor verschillende bedrijven op Aruba.

Het telkens zoeken naar nieuwe uitdagingen heeft Gene in 2004 naar Nederland gebracht. Hij besefte dat als hij zijn ideeën en passie wil laten bloeien, hij het buiten de grenzen van Aruba moet zoeken.

In Nederland heeft hij voor meerdere grote bedrijven mogen werken en zijn creativiteit laten zien in grote succesvolle reclame- en cross-mediale campagnes. Zijn achtergrond in marketing en het constant zoeken naar nieuwe middelen om een bepaalde doelgroep te bereiken zijn het succes in zijn carrière.

Eind 2013 was hij weer klaar voor een nieuwe uitdaging. Hij besloot om een eigen reclamebureau op te richten, Madebygene.com. Met dezelfde passie en professionalisme blijft hij zijn werk uitvoeren. Onder de link Portfolio kun je zijn werk bekijken.